Informatiepunt De Bastei geopend

Home » Actueel » Informatiepunt De Bastei geopend

Directeur Gerard Mangnus en wethouder Ben van Hees openen het Informatiepunt De Bastei aan de Waalkade 51 (foto: Henk Baron)Op zondag 12 juni is in Nijmegen aan de Waalkade 51 het Informatiepunt De Bastei opengesteld voor het algemeen publiek.

In het Informatiepunt kan iedereen terecht met vragen over de vorderingen van de werkzaamheden in de Stadswaard, de bouw van De Bastei, de plannen voor de herinrichting van de Waalkade, de natuurontwikkeling langs de Waal en over de ontwikkelingen binnen ‘Nijmegen omarmt de Waal’. Maar je vindt er ook een presentatie van de archeologische vondsten rond De Bastei.

De openingstijden van Informatiepunt De Bastei zijn: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Het Informatiepunt is een initiatief van Stichting De Bastei, Gemeente Nijmegen, Staatsbosbeheer en Combinatie Vissers Ploegmakers/FPH Ploegmakers/Wetering (aannemer Stadswaard).

Informatiepunt De Bastei is gevestigd aan de Waalkade 51, 6511 XP Nijmegen, telefoon: 024-6758865. Kijk ook op www.debastei.nl.

Foto: Henk Baron

Gepubliceerd op 15 juni 2016