Maak een landschap voor een camouflage-kunstenaar in de zomervakantie!

15 juli – 27 augustus 2017

Maak een landschap voor een camouflage-kunstenaar!In de zomervakantie mogen kinderen in het Natuurmuseum Nijmegen zelf een minilandschap maken voor een gecamoufleerd dier. Deze activiteit is bedoeld voor kinderen van 8 jaar en ouder.

Sommige dieren weten zich heel knap onzichtbaar te maken. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat ze door roofdieren opgegeten worden. Wat jij nu mag doen, is zelf een minilandschap maken. Knutsel een dier dat zich er heel goed kan verstoppen!

Maak een landschap voor een camouflage-kunstenaar!In onze tentoonstelling Camouflage-kunstenaars kun je kijken hoe je dat kunt doen. Je ontdekt er hoe dieren zich in het wild onzichtbaar maken. Kijk maar eens goed om je heen: lukt het jou om alle aanwezige camouflage-kunstenaars ook echt te zien?

De openingstijden van het Natuurmuseum in de zomervakantie zijn: dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Op Vierdaagse-vrijdag (21 juli) is het museum gesloten.